Press

Maria Wern VIII (44min)

Maria Wern

Svensk krimserie med Eva Röse om Maria Wern, en sta etterforsker som jobber på Gotland sammen med kollegaene Hartmann og Arvidsson. Maria har en egen evne til å se under overflaten og kvier seg ikke for å ty til ukonvensjonelle metoder for å lykkes. Med stor integritet kjemper hun for å løse alle saker som havner hos henne. Serien er basert på Anna Janssons bestselgende bøker.

Sesong 8

Sesong

Svensk krimserie med Eva Röse om Maria Wern, en dyktig etterforsker på Gotland. I åttende sesong venter fire nye kriminalsaker, samtidig som Maria blir inspirert av sin nye kollega Sasha og søker om utenlandstjeneste.

Bilder

Maria Wern VIII (44min)
Maria Wern VIII (44min)

Episoder

Episode 1,

Sesongstart. Fienden iblant oss, del 1. En ung soldat omkommer i en eksplosjon under en militærøvelse. Politiet på Gotland blir koblet inn, men militæret er mer tilbakeholdne enn forventet. Samtidig begynner Maria å drømme om noe mer i livet.

Episodbilder
Episode 1,

Episode 2,

Fienden iblant oss, del 2. Gjerningspersonen er på flukt gjennom skogene, og politiet trapper opp innsatsen, men Maria er usikker på om de jakter på riktig person. Samtidig står nasjonens sikkerhet på spill, og klokken tikker.

Episodbilder
Episode 2,

Episode 3,

En urettferdig rettferdighet, del 1. En livløs tenåring blir fisket opp av havet utenfor Gotland. Det viser seg at han har rømt fra et ungdomshjem på øya, og like etter forsvinner nok en tenåring fra samme sted.

Episodbilder
Episode 3,

Episode 4,

En urettferdig rettferdighet, del 2. Saken tar en uventet vending når det antatte mordofferet viser seg å være i live. Samtidig oppdager Maria at noen på politistasjonen sletter innkomne tips i saken. Hvem kan hun stole på?

Episodbilder
Episode 4,

Episode 5,

Ondskapens dype rot, del 1. Når en mann blir funnet skutt på en strand på Gotland, blir den gamle grunneieren straks mistenkt. Han er bevæpnet, dement – og sporløst forsvunnet. Maria gjør sitt ytterste for å finne ham før han skader flere personer.

Episodbilder
Episode 5,

Episode 6,

Ondskapens dype rot, del 2. Den gamle grunneierens forsvinning ser ut til å være ufrivillig – og når også Hartmans datter forsvinner i forbindelse med en miljøreportasje på Fårö, blir saken personlig for Maria og kollegaene.

Episodbilder
Episode 6,

Episode 7,

Som skygger, del 1. Flere brutale ran skjer under travuken i Visby. Det skaper stor uro, ikke minst blant turistene på øya, men raneren er bare ute etter svært verdifulle gjenstander. Plutselig står Maria ansikt til ansikt med gjerningspersonen.

Episodbilder
Episode 7,

Episode 8,

Sesongavslutning. Som skygger, del 2. Maria klandrer seg selv. Hun har pekt ut feil person, og han har nå blitt mishandlet i fengselet. Samtidig fortsetter jakten på raneren, og innsatsen trappes opp når Maria oppdager at han planlegger et mord.

Episodbilder
Episode 8,

Månedens program

Endringer i vår tv-tablå

Oppgi din e-post dersom du ønsker varslinger ved endringer i tv-tablåene

An error occurred, please try again.

Instruksjoner har blitt sendt!

Premierer i January

Aktuelle serier

Øvrige filmer