Press

Mystery Road II

Mystery Road

Australsk dramaserie om etterforskeren Jay Swan og hans kollega Emma James, som må løse en sak der to ungdommer har forsvunnet fra en småby midt ute i ødemarken. En sak – og en by – som viser seg å være langt mer komplisert enn først antatt. Serien er en fortsettelse på den populære filmen med samme navn fra 2014.

Sesong 2

Sesong

Australsk dramaserie fra 2020. Et halshogd lik blir funnet i en myr, og den fåmælte politimannen Jay Swan og hans unge kollega Fran får i oppdrag å etterforske mordet. Sporene fører dem til narkohandelens verden. Et nytt lik blir funnet under en utgravning av et hellig sted for aboriginene, og Jay lurer på om det kan være en forbindelse mellom de to dødsfallene.

Bilder

Mystery Road II
Mystery Road II
Mystery Road II
Mystery Road II
Mystery Road II
Mystery Road II
Mystery Road II

Episoder

Episode 1,

Sesongstart. Etterforskeren Jay Swan drar til den avsidesliggende byen Gideon når et halshogd lik blir funnet. Til å hjelpe seg har han den lokale politikvinnen Fran, og sammen må de lirke sannheten ut av byens ordknappe innbyggere.

Episodbilder
Episode 1,

Episode 2,

Jay og Fran tror de har Dylan på kroken, men så betaler en lokal forretningsmann kausjonen hans. Jay bestemmer seg for å ta saken i egne hender. Frans verden raser sammen når en gammel hemmelighet blir avslørt.

Episodbilder
Episode 2,

Episode 3,

Jay sliter med å akseptere Marys nye forhold. Samtidig ber han motvillig Simon om hjelp i etterforskningen. Når enda et skjelett blir funnet under en utgravning, bestemmer Fran seg for å gjenåpne etterforskningen av Zoes sak.

Episodbilder
Episode 3,

Episode 4,

Saken ser ut til å være løst, og Jay blir oppfordret til å dra fra byen. Men han føler det er noe som ikke stemmer, og stiller spørsmål ved de involvertes motiv. Fran møter enda mer motgang i forsøket på å oppnå rettferdighet for Zoe.

Episodbilder
Episode 4,

Episode 5,

Mary er i fare og tyr til Jay. Han prøver å hjelpe, men truslene og farene blir stadig mer alvorlige. Fran føler seg forrådt og sviktet når hun graver dypere i Zoes forsvinning.

Episodbilder
Episode 5,

Episode 6,

Sesongavslutning. Jay blir lurt i en felle når han prøver å redde Mary, og det oppstår skuddveksling. Fran får til slutt vite hvorfor Zoe forsvant, og kan legge saken bak seg, men ikke på den måten hun hadde forventet.

Episodbilder
Episode 6,

Månedens program

Endringer i vår tv-tablå

Oppgi din e-post dersom du ønsker varslinger ved endringer i tv-tablåene

An error occurred, please try again.

Instruksjoner har blitt sendt!

Premierer i January

Aktuelle serier

Øvrige filmer