Press

Penny on M.A.R.S. I

Penny on M.A.R.S.

Penny er en ung jente med artistdrømmer. Ingen vet at hun egentlig er datteren til den berømte popstjernen Bakia. Sammen med bestevenninnen Camilla går hun på den anerkjente musikkskolen M.A.R.S., som byr på stadig nye bekjentskaper og utfordringer. "Penny på M.A.R.S." er en italiensk familieserie med Olivia-Mai Barrett.

Sesong 1

Sesong

Penny har to store drømmer i livet. Hun vil utdanne seg til sanger og finne ut hvem faren hennes er. Penny og venninnen Camilla søker seg til den berømte musikksolen M.A.R.S. Der er tilværelsen både uhyre givende og utrolig komplisert. Penny blir nemlig forelsket i Sebastian, som også Camilla er interessert i.

Bilder

Penny on M.A.R.S. I
Penny on M.A.R.S. I
Penny on M.A.R.S. I
Penny on M.A.R.S. I
Penny on M.A.R.S. I
Penny on M.A.R.S. I
Penny on M.A.R.S. I

Episoder

Episode 1,

Seriestart. Penny og venninnen Camilla bestemmer seg for å søke på musikkskolen M.A.R.S. Samtidig blir Penny fascinert av en ung gutt som står og synger på et torg. De blir enige om å møtes igjen.

Episodbilder
Episode 1,

Episode 2,

Penny og Camilla får vite at de har kommet inn på M.A.R.S. Bakia er skeptisk til nyheten og bekymret for at hemmeligheten hennes skal bli kjent. Penny blir straffet med husarrest og går glipp av et viktig møte med Sebastian.

Episodbilder
Episode 2,

Episode 3,

Penny møter Sebastian igjen, men prøver å skjule følelsene sine av hensyn til Camilla. Penny vurderer å slutte på M.A.R.S. når Lucy fortsetter å gjøre livet surt for henne, og frøken Bauer setter henne i en vanskelig situasjon.

Episodbilder
Episode 3,

Episode 4,

Penny iscenesetter en dialog med sin ukjente far når dramalæreren gir henne i oppgave å formidle sine innerste følelser. Camilla og Penny inviterer vennene med på Rauls bowlinghall og finner ut at Sebastian bor der.

Episodbilder
Episode 4,

Episode 5,

Sebastian finner en hemmelig soveplass på M.A.R.S. Penny blir skuffet når moren ikke kommer på skolens foreldredag. Lucy blir provosert over Pennys vakre sang og planlegger å gjøre henne til latter foran hele skolen.

Episodbilder
Episode 5,

Episode 6,

Penny får en vanskelig låt av Tosca og drar hjem i håp om å få hjelp av moren. Camilla og Sebastian tilbringer verdifull tid sammen når Sean gir dem i oppdrag å gå rundt i byen og snakke med fremmede.

Episode 7,

Penny fokuserer på letingen etter faren og på Toscas prøve, mens Camilla hele tiden tenker på Sebastian. De to venninnene begynner å krangle, og det blir ikke bedre når Sebastian kysser Penny foran hele klassen.

Episodbilder
Episode 7,

Episode 8,

Penny prøver å tone ned betydningen av kysset overfor Camilla. Nick og Mike kjemper om Sofias hjerte. Bruce klarer å snike seg inn i Bakias hus, samtidig som Penny kommer for å snakke med moren. Skal de endelig møtes på ordentlig?

Episodbilder
Episode 8,

Episode 9,

Freddy klarer å stoppe Penny før Bruce ser henne. Samtidig stjeler han bildet som Penny har i vesken, og forteller at faren hennes er død. En journalist får et skup etter å ha tyvlyttet på en hemmelig samtale.

Episode 10,

Penny stryker på Toscas prøve og får ikke prøvesynge til skolens store show. Sebastian vil få klarhet i Pennys følelser og kysser henne igjen, men dessverre skjer det foran øynene på Camilla og Lucy.

Episodbilder
Episode 10,

Episode 11,

Penny prøver å redde vennskapet med Camilla og sier til Sebastian at de ikke er ment for hverandre, men skaden er allerede skjedd. Elevene jobber videre på kulissene til showet, og Lucy fatter mistanke om Bakia og Penny.

Episodbilder
Episode 11,

Episode 12,

Penny forteller moren at hun vil slutte på M.A.R.S., men Bakia overbeviser henne om at det er bedre å konfrontere problemene enn å flykte fra dem. Lærerne oppdager at Sebastian har flyttet inn på skolen uten lov.

Episodbilder
Episode 12,

Episode 13,

Penny foreslår en kreativ løsning for å beholde Sebastian på M.A.R.S. Bakia begynner å bli lei av Freddys stadige innblanding, og Penny planlegger en storslagen unnskyldning som krever at hun bryter skolens regler.

Episodbilder
Episode 13,

Episode 14,

Penny risikerer utvisning, og vennene hennes synger ut mot de strenge reglene. Lucy ruger på Pennys store hemmelighet, og Mitch finner ut at Bakia har finansiert Sebastians stipend.

Episodbilder
Episode 14,

Episode 15,

Penny må få toppkarakterer for å få lov til å delta i showet, og den største utfordringen blir å overbevise Tosca om at hun har talent. Camilla får endelig vite sannheten om Penny og Sebastians første møte.

Episodbilder
Episode 15,

Episode 16,

Sesongavslutning. Penny finner ut at mannen på Bakias bilde fortsatt lever, og får hovedrollen i det store showet. Midt under showet dukker Bakia opp og forteller publikum at hun er Pennys mor.

Episodbilder
Episode 16,

Månedens program

Endringer i vår tv-tablå

Oppgi din e-post dersom du ønsker varslinger ved endringer i tv-tablåene

An error occurred, please try again.

Instruksjoner har blitt sendt!

Premierer i January

Aktuelle serier

Øvrige filmer