Press

Intelligence II

Intelligence

Velkommen til CySec, en britisk etterretningsgruppe der landets skarpeste analytikere bekjemper cyberkriminalitet. I enheten inngår imidlertid også den amerikanske NSA-agenten Jerry, som ofte gjør mer skade enn nytte, men alltid slipper unna med det. "Intelligence" er en arbeidsplasskomedie i samme stil som "The Office", og i hovedrollen møter vi humorstjernen David Schwimmer ("Friends").

Sesong 2

Sesong

I andre sesong havner et amerikansk cybervåpen i feil hender, og CySec må hindre en internasjonal katastrofe. Jerry ser en mulighet til å få oppreisning og involverer igjen kollegaen Joseph i en plan for å imponere NSA. Når tiden er i ferd med å renne ut, må avdelingssjef Christine velge mellom å ta en risiko og å fortsette å følge reglene.

Bilder

Intelligence II
Intelligence II
Intelligence II
Intelligence II
Intelligence II
Intelligence II
Intelligence II
Intelligence II
Intelligence II
Intelligence II

Episoder

Episode 1,

Sesongstart. De ansatte i CySec blir satt under hardt press når russerne tar kontroll over et amerikansk cybervåpen. Våpenet er nemlig rettet mot et kjernekraftverk, og total nedsmelting venter hvis ikke trusselen blir avverget innen en halv time.

Episode 2,

Det alvorlige angrepet er stoppet, og Jerry er dagens helt, men trusselen fra russerne vedvarer. Samtidig nærmer valentinsdagen seg, og Jerry og Joseph ser ut til å være mer opptatt av hemmelige beundrere enn av landets sikkerhet.

Episodbilder
Episode 2,

Episode 3,

Det er tid for internopplæring i antidiskriminering, men det er noe rart med kurslederen, Hilary Bowen. Det ser ut til at Jerry, som kan slippe unna med hva som helst, har møtt sin likemann.

Episodbilder
Episode 3,

Episode 4,

En rivaliserende avdeling nekter å dele ny informasjon om russernes våpen. Jerry er uhyre frustrert, men så oppdager han at Joseph skal på date med en kvinne fra den aktuelle enheten. Kanskje kan en skjult mikrofon komme til nytte?

Episodbilder
Episode 4,

Episode 5,

Christine forteller Jerry at russerne har bedt om å få ham i bytte hvis de utleverer Marys mor. Panikken stiger, samtidig som Jerry legger en plan for å både befri gisselet og redde sitt eget skinn. Men først må han igjen gå bak Christines rygg.

Episodbilder
Episode 5,

Episode 6,

Sesongavslutning. Jerry svever på en sky etter sin siste bragd og har fått ny respekt fra NSA. Joseph, som ikke lenger jobber i CySec, inviterer kollegaene på avskjedsfest, mens Jerry grubler over fremtiden sin.

Episodbilder
Episode 6,

Månedens program

Endringer i vår tv-tablå

Oppgi din e-post dersom du ønsker varslinger ved endringer i tv-tablåene

An error occurred, please try again.

Instruksjoner har blitt sendt!

Premierer i January

Aktuelle serier

Øvrige filmer