Press

Bloodlands

Bloodlands

Når politiet finner en bil i en sjø utenfor Belfast, ser etterforsker Tom Brannick (James Nesbitt) koblinger til en uløst sak som betyr mye for ham personlig. Sammen med sin kollega Niamh tar Tom opp igjen jakten på den beryktede morderen Goliath, som har vært forsvunnet i 20 år. "Bloodlands" er en britisk dramathriller fra stjerneprodusenten Jed Mercurio ("Bodyguard", "Korrupsjonsjegerne").

Sesong 1

Sesong

En eksklusiv bil blir hentet opp av vannet, og eieren viser seg å være kidnappet. Samtidig finner etterforsker Tom Brannick nye spor etter Goliath, en myteomspunnet figur som antas å ha jobbet i politiet før han drepte Toms kone og plutselig forsvant for 20 år siden. Tom vender tilbake til den gamle saken og oppdager snart mangler i etterforskningen. Noen har prøvd å dekke over sannheten.

Bilder

Bloodlands
Bloodlands
Bloodlands
Bloodlands
Bloodlands
Bloodlands
Bloodlands
Bloodlands
Bloodlands
Bloodlands

Episoder

Episode 1,

Seriestart. Når politiet finner en bil i en sjø utenfor Belfast, ser etterforsker Tom Brannick tydelige koblinger til en uløst sak som betyr mye for ham personlig. Sammen med kollegaen Niamh tar Tom opp igjen jakten på den beryktede morderen Goliath.

Episodbilder
Episode 1,

Episode 2,

Tom fortsetter letingen etter Pat Keenans kidnappere. Han håper de vil føre ham til Goliath, men prøver noen å villede ham?

Episodbilder
Episode 2,

Episode 3,

Tom og Niamh leter etter Adam Corry, som har forsvunnet under mystiske omstendigheter. Samtidig går Tori Matthews med på å hjelpe Tom. Når presset på politiet øker, må Tom vurdere muligheten for at Goliath kan være en av kollegaene hans.

Episodbilder
Episode 3,

Episode 4,

Sesongavslutning. Tom ber Heather Pentland om hjelp til å finne ut hva Jackie Twomey vet om Goliath. Tori Matthews og Izzy vil gjerne vite sannheten, og Tom innser at flere liv står i fare hvis han ikke finner Goliath i tide.

Episodbilder
Episode 4,

Månedens program

Endringer i vår tv-tablå

Oppgi din e-post dersom du ønsker varslinger ved endringer i tv-tablåene

An error occurred, please try again.

Instruksjoner har blitt sendt!

Premierer i November

Aktuelle serier

Øvrige filmer