Press

Des I

Des

Virkelighetsbasert krimdrama om de sjokkerende avhørene av den London-baserte seriemorderen Dennis "Des" Nilsen etter tilståelsen hans i 1983. Gjennom tre episoder prøver etterforskeren Peter Jay og forfatteren Brian Masters å få innblikk i Des' mørke psyke. Serien har hatt stor suksess i Storbritannia, og David Tennant ("Broadchurch") har fått god kritikk for sin rolletolkning av Des.

Sesong 1

Sesong

I 1983 sprekker nyheten om att seriemorderen Dennis "Des" Nilsen er pågrepet i London etter å ha myrdet minst femten mennesker. Ved å sikte seg inn på hjemløse og utstøtte personer uten nære pårørende har han i flere år unngått politiets søkelys. Ved pågripelsen starter en langvarig kamp for å identifisere mordofrene, siden Des ikke kan huske navnet på noen av dem.

Bilder

Des I
Des I
Des I
Des I
Des I
Des I

Episoder

Episode 1,

I 1983 innser politiet i Nord-London at en seriemorder i flere år har herjet i deres område. Etterforskeren Peter Jay hører forbløffet på at den tilsynelatende forsiktige byråkraten Dennis "Des" Nilsen tilstår hele femten mord.

Episodbilder
Episode 1,

Episode 2,

Politiet fortsetter å avhøre Des om forbrytelsene, men opplever press om å avslutte etterforskningen raskt. Samtidig innleder biografen Brian Masters en farlig dans med Des i håp om å finne forklaringer på de sinnssyke handlingene.

Episodbilder
Episode 2,

Episode 3,

Siste del. Jay og Brian reflekterer over innsatsen sin i etterforskningen, samtidig som Nilsens rettssak nærmer seg. Des' skjebne ligger nå helt og holdent i juryens hender.

Episodbilder
Episode 3,

Månedens program

Endringer i vår tv-tablå

Oppgi din e-post dersom du ønsker varslinger ved endringer i tv-tablåene

An error occurred, please try again.

Instruksjoner har blitt sendt!

Premierer i January

Aktuelle serier

Øvrige filmer