Press

Blood II

Blood

Cat Hogan, som har bodd flere år i England, vender tilbake til hjembygda i Irland når moren hennes dør. Cat får snart følelsen av at det er noe ved morens plutselige bortgang som ikke stemmer, og begynner å mistenke at faren hennes skjuler noe. "Blood" er en britisk psykologisk thriller med Adrian Dunbar fra "Korrupsjonsjegerne" om mørke hemmeligheter på den irske landsbygda.

Sesong 2

Sesong

Britisk thrillerserie fra 2020. Ett år etter hendelsene i første sesong vender Jim Hogan hjem i håp om å gjenforenes med familien sin. Han har mistet legelisensen, noe som sammen med datterens sykdom gjør ham bekymret for barnebarnas økonomiske fremtid. Like etter at han er kommet hjem, dukker det opp noe som nok en gang truer hele familiens tilværelse.

Bilder

Blood II
Blood II
Blood II

Episoder

Episode 1,

Sesongstart. Jim Hogan er fast bestemt på å gjøre opp for seg og gjenforenes med familien sin. Men når hele familien samler seg rundt Fiona, som har vært utsatt for en bilulykke, dukker det opp noe som nok en gang truer med å splitte familien.

Episodbilder
Episode 1,

Episode 2,

Fiona prøver å huske det som har skjedd de siste ukene, samtidig som hun blir avhørt i forbindelse med ektemannens død. Et tilbakeblikk viser hvordan Jim og Paul blir vitne til mishandling utført av gjenglederen Kian.

Episodbilder
Episode 2,

Episode 3,

Paul må velge mellom å hjelpe Kian og å beskytte vennene sine. Politimannen Dez Breen fortsetter avhøret av Fiona. Jim prøver å ta tilbake kontrollen over livet sitt, men mislykkes med et jobbintervju.

Episodbilder
Episode 3,

Episode 4,

Tvillingene skal ha sin første nattverd, og hele Hogan-familien samles for første gang siden fjorårets dramatiske hendelser. Stemningen i familien er anspent, og Jim prøver desperat å hindre at Paul bryter sammen.

Episode 5,

Etter å ha snakket med Jim føler Dez at han begynner å nærme seg sannheten om hva som skjedde med Paul. Et tilbakeblikk viser at Paul frykter at Fiona skal forlate ham, og at det ville blitt for mye ham.

Episodbilder
Episode 5,

Episode 6,

Sesongavslutning. Fiona blir igjen avhørt av Dez. Hun forteller politiet at hun like før Pauls død fikk dårlige nyheter om helsen sin, og at den informasjonen kombinert med presset fra Kian ble for mye for Paul.

Episodbilder
Episode 6,

Månedens program

Endringer i vår tv-tablå

Oppgi din e-post dersom du ønsker varslinger ved endringer i tv-tablåene

An error occurred, please try again.

Instruksjoner har blitt sendt!

Premierer i January

Aktuelle serier

Øvrige filmer