Press

Drowning, The I

The Drowning

Når Jodies fire år gamle sønn forsvinner under en piknik ved sjøen, tror man at han har druknet. Men liket blir aldri funnet, og Jodie tror han er blitt bortført. Ni år senere ser hun en gutt på vei til skolen og er overbevist om at det er sønnen hennes. Kan Jodie bevise at mannen som nå tar seg av gutten, egentlig er en kidnapper? "The Drowning" er en britisk dramathriller i fire deler.

Sesong 1

Sesong

Jodie Walsh har lenge levd med savnet etter sin sporløst forsvunne sønn. Når hun en dag får øye på tenåringen Daniel på gaten, tror hun at hun endelig har funnet ham, men familien er skeptisk. Kan han virkelig ha vært kidnappet i alle disse årene? Jodie risikerer alt for å overbevise omgivelsene om at instinktene hennes er til å stole på.

Bilder

Episoder

Episode 1,

Seriestart. Når Jodies fire år gamle sønn forsvinner under en piknik ved sjøen, tror man at han har druknet. Men liket blir aldri funnet. Ni år senere ser Jodie en gutt på vei til skolen og blir overbevist om at det er sønnen, men ingen tror henne.

Episodbilder
Episode 1,

Episode 2,

Mark krever at Jodie skal holde seg unna Daniel, men hun ignorer ønsket hans når Daniel havner i slagsmål på skolen. Ade har havnet i en farlig situasjon, og spenningene i familien øker når Jodie føler at de andre motarbeider henne.

Episodbilder
Episode 2,

Episode 3,

Jodie tar en egen DNA-test på Daniel. Sammen planlegger de å flykte fra landet, men først trenger de et nytt pass. Jodie besøker en mørbanket Ade for å be om hjelp, og når hun kommer hjem, har Daniel forsvunnet igjen.

Episodbilder
Episode 3,

Episode 4,

Siste del. Jodie har endelig fått tilbake sønnen sin, men gjenforeningen blir ikke like lykkelig som hun hadde håpet. Et stort sjokk venter, og snart får Jodie vite sannheten om hva som skjedde den skjebnesvangre dagen da Tom forsvant ved sjøen.

Episodbilder
Episode 4,

Månedens program

Endringer i vår tv-tablå

Oppgi din e-post dersom du ønsker varslinger ved endringer i tv-tablåene

An error occurred, please try again.

Instruksjoner har blitt sendt!

Premierer i November

Aktuelle serier

Øvrige filmer