Press

Bert I

Bert

Svensk komedieserie om 14-årige Bert Ljung og hans stadige jakt på kjærligheten i den oppdiktede byen Öreskoga. Underveis støter Bert på ulike hindringer, blant annet pene gitarister, håpløse foreldre og plutselige kviseutbrudd. Vennegjengen støtter hverandre gjennom tenårenes store og små utfordringer. "Bert" er basert på en populær bokserie av Anders Jacobsson og Sören Olsson.

Sesong 1

Sesong

Bert Ljung har nettopp fylt 14 år, nettopp begynt i åttende klasse og nettopp blitt brutalt dumpet av kjæresten Amira på Facetime. Bert er helt knust, men får som vanlig støtte fra sine trofaste venner Åke, Thora og Lill-Erik. I høstsemesteret prøver Bert å finne kjærligheten igjen, men det er ikke så lett når han forelsker seg i Jenny, søsteren til skolens verste mobber, Klimpen.

Bilder

Episoder

Episode 1, Dumpet

Seriestart. 14-årige Bert har nettopp blitt dumpet av kjæresten Amira. Han er helt knust, men livet går videre med bandøving før en opptreden på skolen. På vei hjem fra øving møter han Jenny og blir stormforelsket.

Episodbilder
Episode 1, Dumpet

Episode 2, Operation R.O.N.K

Bert drømmer om å kline med Jenny i parken, men drømmen går snart i knas. Hun er søsteren til Berts verste fiende, Klimpen, som alltid er i nærheten når Bert prøver å snakke med Jenny. Hva skal han gjøre? Åke har en utspekulert plan.

Episodbilder
Episode 2, Operation R.O.N.K

Episode 3, Ulovlig stygg

Bert våkner opp med en stor kvise på nesa og gjemmer seg i hettejakken hele dagen. På vei hjem fra skolen støter Bert på en ny jente, Shirin, som begynner å skrive til ham på Instagram. Samtidig tror Åke at han lider av el-overfølsomhet.

Episodbilder
Episode 3, Ulovlig stygg

Episode 4, Les enfants terribles

Når Bert gjør narr av fransklæreren, legger den kule ledertypen Alicia merke til ham. Etter skolen blir han med den tøffe jentegjengen hennes til kjøpesenteret, der de snakker dritt om alt og alle. Bert er fornøyd, men Thora er skeptisk.

Episodbilder
Episode 4, Les enfants terribles

Episode 5, Cup & Joe

Bert faller pladask for Elin, som jobber på byens nye kafé, Cup & Joe. Dessverre må han gå dit med sin løgnaktige kusine Lydia, for vennene hans heller vil gå på Bikupan. Der får man jo gratis saft hvis man kjenner Birgit.

Episodbilder
Episode 5, Cup & Joe

Episode 6, Treb Shadowwalker

Bert finner ut at Lill-Erik skriver med en finsk jente som heter Minna. Bert vil hjelpe Lill-Erik med å sjekke opp Minna, men når Lill-Erik nøler, tar Bert saken i egne hender. Samtidig inngår Åke og Thora et veddemål med høy innsats.

Episodbilder
Episode 6, Treb Shadowwalker

Episode 7, Jesusdietten

Det er svømmetime, og Bert gleder seg til å se på jentene i badedrakt, men når Thora forklarer at jentene ser minst like mye på guttene, får Bert panikk. Han finner en mirakeldiett på YouTube som skal gi en superkropp på tre dager.

Episodbilder
Episode 7, Jesusdietten

Episode 8, g0dessa.tv

Gjengen fortsetter å være sammen med Vanessa, og alle synes det er kult at hun strømmer dataspilling på fritiden. Men Bert har et problem. Han tror han er forelsket igjen, men han kan jo ikke være forelsket i en i gjengen!

Episodbilder
Episode 8, g0dessa.tv

Episode 9, Butikkmorderen

Klimpen har plutselig blitt en damemagnet, og Åke forklarer at det skyldes Klimpens nye genser. Det er samme genser som gangsterrapperen Érnst har på seg i sin nyeste video. Bert vil også ha den magiske genseren, men den viser seg å være kjempedyr.

Episodbilder
Episode 9, Butikkmorderen

Episode 10, Bertman: Return of the Jenny

Sesongavslutning. Det er halloween, og gjengen skal gjøre noe de ikke har gjort før. De skal på fest, og ikke nok med det: De skal bli fulle! På festen støter Bert på Jenny igjen, mens Åke og Thora leker nødt eller sannhet.

Episodbilder
Episode 10, Bertman: Return of the Jenny

Månedens program

Endringer i vår tv-tablå

Oppgi din e-post dersom du ønsker varslinger ved endringer i tv-tablåene

An error occurred, please try again.

Instruksjoner har blitt sendt!

Premierer i January

Aktuelle serier

Øvrige filmer