Press

Penny on M.A.R.S. II

Penny on M.A.R.S.

Penny er en ung jente med artistdrømmer. Ingen vet at hun egentlig er datteren til den berømte popstjernen Bakia. Sammen med bestevenninnen Camilla går hun på den anerkjente musikkskolen M.A.R.S., som byr på stadig nye bekjentskaper og utfordringer. "Penny på M.A.R.S." er en italiensk familieserie med Olivia-Mai Barrett.

Sesong 2

Sesong

I andre sesong venter nye utfordringer når elevene på M.A.R.S. får mulighet til å kjempe om deltakelse i en talentjakt. Penny prøver å gjenvinne vennenes tillit etter Bakias store avsløring. Hun prøver også å bygge opp et forhold til faren sin. Samtidig blir hun kjent med Pete, en ung gutt hun møter på sykehuset etter et fall i en trapp.

Bilder

Penny on M.A.R.S. II
Penny on M.A.R.S. II
Penny on M.A.R.S. II
Penny on M.A.R.S. II

Episoder

Episode 1,

Sesongstart. Sebastian nekter å møte Penny etter å ha fått vite sannheten om Bakia og den stjålne sangen. Samtidig faller Penny i en trapp og brekker to ribbein. Ved semesterstart må hun prøve å gjenvinne vennenes tillit.

Episodbilder
Episode 1,

Episode 2,

Lagene til den kommende sangkonkurransen blir presentert. Penny må samarbeide med Sasha, og Sebastian med Lucy. Camilla er overlykkelig over å få jobbe med drømmegutten Tom. I fritiden forbereder Penny en gave til vennene sine.

Episodbilder
Episode 2,

Episode 3,

Manglende tillit skaper problemer i samarbeidet mellom Penny og Sasha, og Penny sliter fortsatt med pusteproblemer etter ribbeinsskaden. Cami og Pete legger en plan for å redde vennskapet mellom Sebastian og Penny.

Episodbilder
Episode 3,

Episode 4,

Sebastian og Pete begynner med gitartimer, Cami finner ut at Tom er i slekt med Freddy, og Penny finner bevis for at Freddy står bak det omtalte låttyveriet. Lucy flørter med Sebastian, og de kysser hverandre foran Penny.

Episodbilder
Episode 4,

Episode 5,

Sebastian får vite at Bakia er uskyldig, og Penny ber ham fortelle det til faren sin. Bakia gir Freddy sparken, Pete får dårlige nyheter om transplantasjonen, og Sebastian innser at Lucy har løyet om pengeproblemene sine.

Episodbilder
Episode 5,

Episode 6,

Under en presskonferanse blir det klart at Mitch fortsatt mistenker Bakia, og karrieren hennes befinner seg i fritt fall. Penny, Cami og Tom havner i krangel, og Freddy nører opp under konflikten.

Episodbilder
Episode 6,

Episode 7,

Alle snakker om skriveriene rettet mot Penny, og hun finner snart ut hvem som står bak. Sebastian er sjalu på Pennys gryende vennskap med Sasha, og gjengen samles til en lystig fest som tar en uhyggelig vending.

Episodbilder
Episode 7,

Episode 8,

Penny, Cami og Sebastian fortsetter med prosjektet sitt for Pete, samtidig som avstanden mellom Sofia og Nick blir stadig større. Tom finner ut at Freddy har løyet for ham, men når han vil forsones med vennene sine, er ikke Cami klar til å tilgi ham.

Episodbilder
Episode 8,

Episode 9,

Kampanjen for Pete gir resultater. Lucy minner Sasha på at han fortsatt jobber for henne, og at han må ødelegge Pennys opptreden. Bakia prøver å legge fortiden bak seg ved å be Mitch skrive en låt til henne.

Episodbilder
Episode 9,

Episode 10,

Sesongavslutning. Det er finale i sangkonkurransen. Cami har funnet ut at Sasha planlegger sabotasje, men Penny velger likevel å stole på ham. Nick er tilbake og må fortelle Sofia at han er blitt forelsket i en annen jente.

Episodbilder
Episode 10,

Månedens program

Endringer i vår tv-tablå

Oppgi din e-post dersom du ønsker varslinger ved endringer i tv-tablåene

An error occurred, please try again.

Instruksjoner har blitt sendt!

Premierer i January

Aktuelle serier

Øvrige filmer