Press

Gangs of London I

Gangs of London

Når den ubestridte gangsterkongen Finn Wallace plutselig blir funnet død, oppstår det et maktvakuum. Wallaces tilhengere starter en intens jakt på morderen, samtidig som en brutal gjengkrig truer den skjøre freden i Londons underverden. "Gangs of London" er en kritikerrost serie med Joe Cole ("Peaky Blinders") og Michelle Fairley ("Game of Thrones") og har blitt en stor suksess i Storbritannia.

Sesong 1

Sesong

I 20 år har den mektige gangsterbossen Finn Wallace styrt Londons underverden. Nå er han død, og sønnen Sean gir ordre om at all kriminell virksomhet i byen skal opphøre inntil han finner ut hvem som står bak mordet. Sultne rivaler lurer i skyggene, og uventede tillitsproblemer truer med å ødelegge langvarige allianser, samtidig som Sean prøver å fylle farens sko.

Bilder

Gangs of London I
Gangs of London I
Gangs of London I
Gangs of London I
Gangs of London I
Gangs of London I
Gangs of London I

Episoder

Episode 1,

Seriestart. Det kriminelle miljøet i London blir rystet når gangsterbossen Finn Wallace plutselig blir funnet død. Etterfølgeren Ed prøver å dempe gemyttene, men Finns sønn Sean trekker i motsatt retning.

Episodbilder
Episode 1,

Episode 2,

Situasjonen blir enda mer anspent etter Finns begravelse. Når ryktene sier at albanerne kan stå bak kidnappingen av Finns sjåfør, får håndlangeren Elliot i oppgave å finne ham og en mulighet til å vise hva han er god for.

Episodbilder
Episode 2,

Episode 3,

All kriminell virksomhet skal opphøre, men ikke alle følger ordre, og det bryter ut vold etter et raid mot heroinsmugleren Asif Afridi. Elliot styrker kontakten med Dumani-familien, og Sean blir rasende når han oppdager noe nytt om drapet på Finn.

Episodbilder
Episode 3,

Episode 4,

Lale må ta en umulig beslutning. Vil hun velge hjemlandet eller familien? Ed er bekymret over at Sean isolerer seg, og Elliot får i oppdrag å finne ut hva han driver med. Luan drar til Nigeria for å inngå en viktig avtale.

Episodbilder
Episode 4,

Episode 5,

Ed fatter mistanke mot Elliot og bestemmer seg for å sette lojaliteten hans på prøve. Sean inviterer til middag i håp om å oppnå forsoning med Ed. Fristelser og farer lurer rundt hvert hjørne når farlige personer er ute etter Alexander.

Episodbilder
Episode 5,

Episode 6,

Darren har trukket seg tilbake til en avsidesliggende gård og angrer på kaoset han har skapt. Kinney finner ut at en gruppe topptrente leiesoldater er ute etter sønnen hans, og prøver desperat å advare ham før det er for sent.

Episodbilder
Episode 6,

Episode 7,

Sean må gå i skjul og blir konfrontert med ubehagelige sannheter om familien sin – og seg selv. Hvor langt er han villig til å gå i jakten på Finns morder? En mørk fristelse oppstår når Sean og Elliot gjennomsøker boligen til en av leiesoldatene.

Episodbilder
Episode 7,

Episode 8,

Alt holder på å falle sammen. Marian er forsvunnet, og Wallace-klanen er blitt frastjålet store pengesummer. Mosi iscenesetter en blodig hevn overfor Luan, samtidig som Elliot og Vicky forbereder sitt neste trekk.

Episodbilder
Episode 8,

Episode 9,

Sean må ta en vanskelig beslutning. Skal han flykte fra byen for godt, eller bli værende og utfordre sin mektige fiende? Luan risikerer alt i forsøk på å uskadeliggjøre Mosi, Floriana griper en ny mulighet, og Elliot opplever et uventet tilbakeslag.

Episodbilder
Episode 9,

Episode 10,

Sesongavslutning. Spillereglene er endret, blod har flytt, og nye allianser er dannet. Elliot må ta en beslutning som vil påvirke hele fremtiden hans, og Sean oppdager at han har hatt en forræder rett foran øynene på seg hele tiden.

Episodbilder
Episode 10,

Månedens program

Endringer i vår tv-tablå

Oppgi din e-post dersom du ønsker varslinger ved endringer i tv-tablåene

An error occurred, please try again.

Instruksjoner har blitt sendt!

Premierer i January

Aktuelle serier

Øvrige filmer