Press

Verdenspremiere for åtte nye Beck-filmer med Haber og Persbrandt på C More

Film & Serier

Verdenspremiere for åtte nye Beck-filmer med Haber og Persbrandt på C More

Martin Beck er klar for comeback i hele åtte nye filmer. Filmene blir ikke vist på kino, men får eksklusiv norgespremiere på C More. «Å vise ferske filmer og tv-serier er viktig for C More, og vi er stolte over å ha fått til denne avtalen der Beck blir vist først hos oss. Dermed kan du få se filmene hvor og når du vil» forteller C More-sjef Steinar Brændeland.

Martin Beck har en spesiell plass i mange krimelskende nordmenns hjerter, men det har ikke blitt laget noen nye filmer om den folkekjære etterforskeren siden 2010.

Fra neste år av kommer det imidlertid hele åtte nye filmer, og både Peter Haber og Mikael Persbrandt returnerer i sine signaturroller. Samtlige åtte filmer får eksklusiv norgespremiere på C More.

Den første filmen «Rom 302» blir vist 1. nyttårsdag 2015 og blir samtidig tilgjengelig i C More Play. Den neste filmen i serien, «Familien», får premiere 10. januar. Først to måneder senere blir filmene tilgjengelige på DVD, Blu-ray og VOD.

– De åtte nye Beck-filmene får eksklusiv premiere hos C More. Våre seere forventer mye av oss, og vi vet de setter ekstra stor pris på nordisk film – i tillegg til våre internasjonale storfilmer og seriepremierer, sier Steinar Brændeland, landssjef i C More.

C More har en lang og trofast relasjon til Martin Beck. Med de åtte nye filmene blir det totalt 34 filmer, og C More har vist alle sammen.

Peter Haber
sees i rollen som Martin Beck og Mikael Persbrandt som Gunvald Larsson, og i tillegg blir det gjensyn med Ingvar Hirdwall som naboen, Måns Nathanaelson som Oskar Bergman og Rebecka Hemse som spiller Becks datter. Jonas Karlsson spiller ny politisjef og øvrige nye roller ser man Anna Asp samt Elmira Arikan.

Det blir gjesteopptreder av blant andre Niclas Hjurström, Johannes Brost, Leif Arhle, Jacob Nordenson, Olle Sarri og Simon Norrthon. Mårten Klingberg har regissert de to første filmene og Stephan Apelgren de påfølgende. Filmene produseres av Filmlace i samarbeid med TV4, Nordisk Film og C More.

 
Beck på C More
«Rom 302» har eksklusiv norgespremiere 1. nyttårsdag på C More
(Vises på C More First kl. 21.00)

«Familien» har eksklusiv norgespremiere 10. januar på C More
(Vises på C More First kl. 21.00)

I mars har ytterligere to Beck-filmer eksklusiv norgespremiere på C More.
De resterende fire Beck-filmene kommer i på C More januar/mars 2016.

Bilder

Last ned pressebilder

Kommentatorer, eksperter og programledere

Månedens programbilder

Logoer

Endringer i vår tv-tablå

Oppgi din e-post dersom du ønsker varslinger ved endringer i tv-tablåene

An error occurred, please try again.

Instruksjoner har blitt sendt!

Pressekontakt

Nina Engh nina.engh@tv2.no

Kommunikasjonsrådgiver C More-innhold
C More
916 05 816