Press

Jägarna II

Jägarna

Svensk spenningsdrama fra 2018 som består av seks deler og er en fortsettelse på den populære filmserien med samme navn. Erik Bäckström (Rolf Lassgård) har sluttet som politi og trukket seg tilbake på bygda i Norrland for å lege sårene etter en vanskelig konflikt. Antall fiender øker når han oppdager en mørk hemmelighet om områdets store helt, gruveentreprenøren Markus.

Sesong 2

Sesong

I andre sesong forstyrres Eriks rolige tilværelse av en femten år gammel etterforskning. Drapsdømte Joar Särn hevder sin uskyld og gamle sår rives opp når Erik vender tilbake til saken. Eriks iherdige jakt på sannheten skaper konflikter med tidligere venner, ikke minst med nevøen Peter, som selv er blitt politi. Simon J. Berger og Lena Endre er nye på rollelisten i denne sesongen.

Bilder

Episoder

Episode 1,

Sesongstart. Den tidligere politimannen Erik blir bedt om å hjelpe til med en drapssak han jobbet med for femten år siden. Men ting går ikke etter planen, og Eriks nevø Peter befinner seg plutselig i stor fare.

Episodbilder
Episode 1,

Episode 2,

Nye bevis snur opp ned på den gamle saken. Erik forstår hva Särns plan egentlig går ut på, og det tidligere gode forholdet til aktor Thompson trues når Erik vil drive etterforskningen i en ny retning.

Episodbilder
Episode 2,

Episode 3,

Särn dukker overraskende opp igjen. Erik bestemmer seg for å be en gammel kollega om hjelp for å finne ut om Särn er skyldig eller ikke. Samtidig fortsetter Peter etterforskningen og finner nye bevis mot Särn.

Episodbilder
Episode 3,

Episode 4,

Erik oppdager noe sensasjonelt, samtidig som konflikten mellom Särn og Peter eskalerer. Peter får vite noe opprørende om Liza. Erik innser til slutt at han ikke har skjønt hvem Särn egentlig er.

Episodbilder
Episode 4,

Episode 5,

Richardsson får et gjennombrudd i etterforskningen, men får ikke fortelle det til Erik. Peter og Erik gjør et nytt forsøk på forsoning, men sterke følelser knyttet til etterforskningen kommer i veien.

Episodbilder
Episode 5,

Episode 6,

Sesongavslutning. Samtidig som Erik tror at han vet hvem som drepte Therese, går Peter sin egen vei. Et overraskende dødsfall knuser Eriks håp om å løse saken. Likevel gjør han et siste forsøk – og må betale en høy pris.

Episodbilder
Episode 6,

Månedens program

Endringer i vår tv-tablå

Oppgi din e-post dersom du ønsker varslinger ved endringer i tv-tablåene

An error occurred, please try again.

Instruksjoner har blitt sendt!

Premierer i June

Aktuelle serier

Øvrige filmer