Press

Trip to Greece, The I

The Trip to Greece

Steve Coogan og Rob Brydon legger ut på en ny kulinarisk reise sammen. Denne gangen skal de snakkesalige vennene spise seg gjennom de greske øyer – med Odyssevs som skjebnetungt forbilde og Michael Caine som alltid tilstedeværende skytsengel. "The Trip to Greece" er fjerde og siste del av komikerduoens populære reiseserie – med like mye midtlivskrise, humor og hygge som alltid.

Sesong 1

Sesong

Steve Coogan og Rob Brydon følger i Odyssevs' fotspor og legger ut på en gastronomisk, øyhoppende og tankevekkende reise gjennom Hellas. De besøker stedet der "Mamma Mia!" ble spilt inn, amfiteateret i Epidaurus og kong Nestors hjemsted, Pylos. Over lunsj diskuterer de både Aleksander den store og Ray Winstone samt regjeringen i antikkens Sparta, som bare bestod av folk over 60 år.

Bilder

Trip to Greece, The I
Trip to Greece, The I

Episoder

Episode 1,

Seriestart. Steve Coogan og Rob Brydon følger i Odyssevs' fotspor og legger ut på en gastronomisk, øyhoppende og tankevekkende reise gjennom Hellas.

Episodbilder
Episode 1,

Episode 2,

Steve og Rob drar til øya der "Mamma Mia!" ble spilt inn. Over lunsj diskuterer de Aleksander den store og Ray Winstone.

Episodbilder
Episode 2,

Episode 3,

Rob og Steve tilbringer en regnfull dag ved Delfi og prøvesmaker skalldyr på Michelin-restauranten Varoulko Seaside i Mikrolimanos marina i Aten.

Episodbilder
Episode 3,

Episode 4,

Rob og Steve besøker amfiteateret i Epidaurus for å ta bilder før de tar båten til øya Hydra for å nyte en lang lunsj på restauranten Omilos.

Episodbilder
Episode 4,

Episode 5,

Steve og Rob diskuterer fordelene og ulempene ved regjeringen i antikkens Sparta, som bare bestod av folk over 60 år. En ung servitør setter i gang en diskusjon om alder.

Episodbilder
Episode 5,

Episode 6,

Siste del. På reisens siste etappe drar duoen til Pylos, kong Nestors hjemsted, og passerer en ottomansk festning før de inntar restauranten Poseidonia. Mens de beundrer utsikten, får Steve en telefon med dårlige nyheter.

Episodbilder
Episode 6,

Månedens program

Endringer i vår tv-tablå

Oppgi din e-post dersom du ønsker varslinger ved endringer i tv-tablåene

An error occurred, please try again.

Instruksjoner har blitt sendt!

Premierer i June

Aktuelle serier

Øvrige filmer