Press

Sjölyckan I

Sjölyckan

Svensk komedieserie som handler om familien Kling og deres private skjærgårdsparadis, Sjölyckan. Familien består av pensjonisten Berndt, som arvet stedet etter sin far, og hans to barn, Klara og Tomas, med sine partnere og barn. Serien byr på høy gjenkjennelsesfaktor og handler om alle forviklinger, pinligheter og konflikter som kan oppstå når flere generasjoner samles i skjærgården i ferien.

Sesong 1

Sesong

Sjölyckan er en svensk komedieserie fra 2018 av Felix Herngren. I sentrum står familien Kling og deres paradis blant holmer og skjær utenfor Stockholm, Sjölyckan. Denne sommeren er spesiell, siden det er den første etter at moren Maud døde, og barna har bestemt seg for å tilbringe hele sommeren på Sjölyckan for å støtte faren sin.

Bilder

Episoder

Episode 1,

Seriestart. Siden Thomas og Klaras mor nylig har gått bort, vil de for farens skyld tilbringe sommeren på familiens sted i skjærgården. Men når nyskilte Thomas inviterer med seg den nye kjæresten sin, oppstår det problemer.

Episodbilder
Episode 1,

Episode 2,

Thomas frir til Lily selv om skilsmissen hans ikke er endelig. En omgang Trivial Pursuit fører til at Klara og Rille bestemmer seg for å ikke ha hemmeligheter for hverandre, men beslutningen ender i blodsutgytelse.

Episodbilder
Episode 2,

Episode 3,

Klara er misunnelig på nyforelskede Thomas og Lily, siden hennes forhold skranter. Men når ungdomshelten hennes flytter til Sjölyckan, får hun sjansen til å gjøre Rille sjalu. Lily nekter å bruke utedoen, og situasjonen blir stadig mer desperat.

Episodbilder
Episode 3,

Episode 4,

Bernt bryter en av øyas uskrevne regler når han engasjerer to polakker til å gjøre ferdig terrassen. Rille og Klara drar ut med båten for å få litt tid på tomannshånd. Lily blir lei av Söderberg og nekter seg selv inngang i tre uker.

Episodbilder
Episode 4,

Episode 5,

Når Bernt får bursdagsgave av Söderberg, ber han Lily om hjelp for å finne ut om de nå er sammen. Thomas blir stresset når Klara inviterer ekskona hans i Bernts bursdag. Rille frykter at det er en kattemorder på øya.

Episodbilder
Episode 5,

Episode 6,

Bernt har begynt å lage skulpturer og vil gi en som premie i lotteriet på Ormskärs dag, men Klara er redd han vil bli til latter. Lily vet om Bernt og Söderbergs forhold og bestemmer seg for å utnytte det.

Episodbilder
Episode 6,

Episode 7,

Sjölyckan får nye naboer, og Thomas og Bernt kommer straks på kant med dem. Klara er først vennlig innstilt, men snart innser hun at noe må gjøres. Rille, som har ti tommeltotter, har lovet å bygge hytte med Ludde.

Episodbilder
Episode 7,

Episode 8,

Konflikten med de nye naboene eskalerer. Klara prøver å hindre dem i å få tak i materialer, samtidig som Bernt prøver å finne allierte på øya. Men når ingenting fungerer, endrer de strategi og inviterer naboene på besøk for å bli bedre kjent med dem.

Episodbilder
Episode 8,

Episode 9,

Thomas og Lily blir desperate når vigsleren trekker seg i siste øyeblikk på grunn av krangelen med naboene. På toppen av det hele dukker det opp slektninger en uke for tidlig. Bernt prøver å fortelle barna om forholdet til Söderberg.

Episodbilder
Episode 9,

Episode 10,

Sesongavslutning. Bryllupet nærmer seg, og alle har nervene i høyspenn. Når Klara og Lily blir uenige, og Thomas ikke klarer å velge side, står hele bryllupet i fare. Bernt prøver å skvære opp med Söderberg.

Episodbilder
Episode 10,

Månedens program

Endringer i vår tv-tablå

Oppgi din e-post dersom du ønsker varslinger ved endringer i tv-tablåene

An error occurred, please try again.

Instruksjoner har blitt sendt!

Premierer i May

Aktuelle serier

Øvrige filmer